razglas & light & šatori

Slobodno se obratite našim profesionalnim partnerima za razglas/light/šatore

Mister Logistic

Mladen +385 92 1188828

LIGHT SHOW ZA PLESNI PODIJ Kako bi ste stvorili ugodnu atmosferu te potakli svoje uzvanike da plešu neprestano i opušteno tijekom cijelog Vašeg vjenčanja na podiju, koristi se light show na plesnom podiju koji prati svjetlosnim efektima individualno svaku vrstu glazbe, nebitno dali je brzi ili lagani ritam i tako pridonosi vrhunskoj i nezaboravnoj atmosferi.

BOJANJE PROSTORA Da bi prostor vjenčanja, pročelje zgrade ili možda skromnije uređenje restorana kao i problematični niski ili jako visoki stropovi zablistali kao i Vi u vjenčanici i odjelu potrebno je koristiti posebno osvjetljenje za bojanje prostora koje će sve nedostatke ublažiti te pridonijeti ugodnoj atmosferi koju ste zaslužili na Vašem vjenčanju.

LASER SHOW – Kako bih priuštili sebi i uzvanicima nezaboravan prizor za pamćenje na Vašem vjenčanju koristite laser show kao specijalni efekt tijekom večeri.

GOBO PROJEKCIJA – Ispis svjetlom Vaših imena ili inicijala (u obliku srca, prstena…) na zidu, plafonu, plesnom podiju i sličnom u raznim bojama, rotirajući oko svoje osi itd. su detalj koji će Vaše vjenčanje učiniti unikatnim.

SVJETLOSNI TOP – Osvjetljuje Vas pri ulasku u dvoranu, prvom plesu, rezanje torte dok se ostala rasvjeta u dvorani lagano gasi kako bi Vas stavili u centar pažnje.

BOJANJE STOLA MLADENACA- Kako bi cvijeće i cjelokupna dekoracija stola mladenaca dobila toplu ambijentsku atmosferu potrebno je bojati mladenački stol svjetlosnim efektima.

DIM – Najpopularniji efekt mlađih generacija kako bi se stvorila prava disko atmosfera koja će pridonijeti zasigurno opuštanju Vas i Vaših uzvanika.

NISKI DIM – Ovo je najtraženiji efekta koji će učiniti Vaš prvi ples apsolutno čarobnim i nezaboravnim.

MJEHURIĆI OD SAPUNCE – balončići od sapunice učiniti će Vašu svadbu vjenčanjem iz snova.